top of page
Home

Deelnemers gezocht Moeder & Dochter podcast!

Waarom een Moeder & dochter podcast?

 

De eerste vorming van jouw identiteit begint in de ogen van je ouders, in hun ogen zie je hoe ze jou zien, en daardoor weet jij wie je bent. Dochters spiegelen zich al jong aan hun moeder, je bent per slot van rekening van dezelfde soort. In de ogen van je moeder zie je een glimp van de toekomst en in de ogen van je dochter kom je weer in contact met dat kleine meisje in jou.

 

Moeders en dochters hebben vaak prachtige relaties, intens, liefdevol en diepgaand. Maar moeder-dochters relaties kunnen ook complex en ingewikkeld zijn. 

 

Deze podcast gaat over met elkaar in contact komen en verhalen samen brengen. Over leren van elkaars geschiedenis. Snappen en voelen welke invloed ervaringen hebben gehad en hoe die tot op de dag van vandaag doorwerken in alle facetten van je leven.

 

Dus.. Lijkt het jou interessant om eens in gesprek te gaan met je moeder / dochter over jullie relatie en over hoe deze jullie gevormd heeft? Zijn er altijd nog dingen die je graag met haar zou willen bespreken maar weet je niet hoe? En wil je graag eens met een systemische bril naar jullie relatie kijken? 

 

Meld je dan nu aan door dit formulier in te vullen!

training.jpg

Taboe talk

In de podcast serie Taboe Talk ga ik in gesprek met ervaringsdeskundigen over het taboe waar zij mee leven. Met allemaal een heldere boodschap: praten over datgene wat er niet mag zijn helpt. De last van het verstoppen, blijkt vele malen groter dan de prijs van de openheid. De schaamte, de schuld, de angst voor afwijzing lijken in de donkere schaduw grotere monsters dan in het volle licht. Met in elke aflevering een bijdrage van woordkunstenaar Akwasi. 

Contact
bottom of page