roman-kraft-w02Uizl_rhQ-unsplash.jpg
roman-kraft-w02Uizl_rhQ-unsplash.jpg

Door eigen ogen

 Leven vanuit Ik

 

Mail voor meer informatie over data

Ik help organisaties bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschapstrajecten voor hun medewerkers. Soms zijn dit langdurige trajecten, voor grote 

hello-i-m-nik-MAgPyHRO0AA-unsplash.jpg

 Programma-ontwikkeling 

Ik help organisaties bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschapstrajecten voor hun medewerkers. Soms zijn dit langdurige trajecten, voor grote groepen, soms richten ze zich op het individu en is het kort en intensief. Geen quick fixes, maar gerichte analyses en duurzame oplossingen. Zware onderwerpen snijd ik op een luchtige manier aan, om uiteindelijk te komen waar het echt over gaat en met de groep steeds een stap dieper te gaan. Voordat we aan een project beginnen wil ik helderheid. Ik lever het beste resultaat als het vertrekpunt duidelijk is en de te bereiken doelen omschreven zijn en gedragen worden door de organisatie. Wat nodig is, is niet altijd hetzelfde als wat op voorhand nodig lijkt. Dit stem ik graag af in het voortraject en dit blijf ik toetsen tijdens het traject. Je kunt er van op aan dat ik altijd eerlijk zal zijn over de haalbaarheid van de doelstellingen en die adviezen zal geven die de mens binnen de organisatie en de organisatie zelf dienen. 

 
annie-spratt-MYbaRJyR_Iw-unsplash.jpg

Driedaagse training

Door eigen ogen - Women Only 

Voldoe je het liefst aan de verwachting van je omgeving?  

 

Zijn ze voor een dosis empathie bij jou aan het goede adres?

 

Please je liever dan dat je opkomt voor je eigen verlangens en behoeften? En weet je soms helemaal niet zo goed wat jij eigenlijk wil?

 

Ziet je omgeving vooral jouw 'perfecte versie'?

 

En ben je dit alles af en toe ook flink zat omdat het ten koste gaat van jou? 

In de training ‘Door eigen ogen’ onderzoeken we wat jij nodig hebt om vanuit eigenheid jouw weg te kunnen gaan en hoe je passende autonome keuzes kunt maken die dienend zijn voor jou.

Een groot empatisch vermogen vraagt om een stevige IK basis. Dat je naast geven aan en zorgen voor een ander, je zelfzorg nooit uit het oog verliest. Dat compassie voor anderen, begint bij compassie voor jezelf. Dat heeft niets met egoïsme te maken, wel met zelfrespect. Grenzen stellen is een voorwaarde om behulpzaam te kunnen blijven, anders slaat het helpen van anderen door naar het opofferen van jezelf.

Daarnaast kijken we naar hoe het ‘kijken door de ogen van de ander’ ten koste gaat van jouw authenticiteit en hoe je antwoord kunt geven op het diepe verlangen door anderen gezien, erkend en bevestigd te worden.

We werken in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Dit zorgt ervoor dat er ruime aandacht is voor persoonlijke vragen. We gebruiken systemische werkvormen (bijvoorbeeld familie- en organisatieopstellingen) en de handvatten die Transactionele Analyse biedt. We stoppen je niet vol met tips en trics die je kort na de training weer vergeten bent. We kijken regelmatig terug in ieders geschiedenis, maar altijd met het doel om beter vooruit te kunnen.

Investering: 1.500 euro excl. 21% btw 

Aanvang: 9.30 uur tot 16.30 uur.

Locatie: Hilversum, De Hoorneboeg

 

Wil je meer weten of je inschrijven? Neem dan contact op via roos@rooswoltering.nl 

“Als transitiemanager bij een intergemeentelijke sociale dienst heb ik met Roos samengewerkt aan een ontwikkelprogramma voor casemanagers. In die samenwerking heb ik Roos ervaren als een kritisch meedenker, die durft te confronteren en goed luistert. En met de opdrachtgever meedenkt. De samenwerking met Roos hebben we inmiddels uitgebreid met andere coachingstrajecten, zoals duocoaching om de samenwerking tussen collega’s te verbeteren en teamcoaching, van Bedrijfsvoering tot Staf, om meer gemeenschappelijkheid in denken en doen te creeren.” 

Vivian,  Communicatiemanagement